Scopul nostru principal este îngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliul acestora, prevenirea instituționalizării în centre rezidențiale de îngrijire și asistență socială, cămine pentru persoane vârstnice.

Asigurăm servicii de îngrijire personală de înalt profesionalism în funcție de gradul de dependență și de nevoile individuale de întrajutorare. Venim în sprijinul persoanelor vârstnice izolate la domiciliu pentru prevenirea marginalizării și excluderii sociale.

Infra Promedica S.R.L. realizează și servicii de asistență și îngrijire medicală la domiciliul pacientului la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.

Îngrijirea la domiciliu face parte din sistemul de îngrijire integrat, de care poate beneficia o persoană cu nevoi medicale, tineri sau vârstnici sau persoane cu dizabilități, tratamente care se fac la domiciliul pacientului, atât la externarea din spital, cât și în cazul pacienților cu afecțiuni cronice sau faze terminale.

Serviciile noastre sunt oferite în municipiul Timișoara și zonele limitrofe municipiului Timișoara, Arad și Caraș-Severin.

Servicii

De ce noi?

Apelați cu încredere la serviciile noastre pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor dependente, imobilizate la pat și / sau domiciliu, persoane care nu își pot satisface nevoile de bază sau necesită tratamente și îngrijire medicală prescrisă de medicul curant sau medicul de familie.

Beneficiați de experiența și pregătirea noastră profesională de înaltă calitate, în confortul casei dumneavoastră, în cel mai scurt timp posibil.

Nu asigurăm servicii medicale de Urgență.

Pentru urgențe medicale contactați: Serviciul de Urgență 112 !!!

Despre noi

Îngrijire și tratamente la domiciliu

Seniorii noștri se bucură de îngrijiri de înaltă clasă, de un nou capitol al vieții alături de generațiile mai tinere.

Staff-ul nostru de îngrijire este mereu prezent, zi și noapte în fiecare zi a săptămânii.

Suntem alături de părinții și buncii care au nevoie de suport individual pentru a depăși limitările specifice vârstei, pentru a avea o viață de calitate.

Misiunea noastră este să tratăm fiecare vârstnic cu respectul și demnitatea pe care o merită și să avem grijă ca de un membru al propriei familii.

Echipa noastră oferă servicii de asistență medicală și tratamente de calitate superioară cu o echipă de asistenți medicali cu înaltă pregătire profesională, respectăm cu strictețe programul de tratament al pacienților noștri prescris de medicul curant sau medicul de familie.

Serviciul de îngrijiri medicale la domiciliu s-a înființat din dorința de a sprijini pacienții în imposibilitate de deplasare și de a ajuta profesioniștii din domeniul medical, respectând cu strictețe tratamentele medicale prescrise de medici.

Contactați-ne

Să ne cunoaștem

Pentru întrebări suplimentare sau solicitări de ofertă completați formularul de mai jos iar noi revenim cu un mesaj cât de curând posibil.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru!

Documente publice