Serviciul de sănătate umană, tratamente și asistență medicală la domiciliul pacienților
Infra Promedica S.R.L. își propune să realizeze asistență și îngrijire medicală la domiciliul pacientului la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.


Prin îngrijire la domiciliu se poate înțelege desfășurarea oricărei activități medicale de îngrijire a pacientului prestată de personal specializat, acesta contribuind la îmbunătățirea stării de bine și de sănătate din punct de vedere fizic și psihic.
Îngrijirea la domiciliu face parte din sistemul de îngrijire integral de care poate beneficia o persoană cu nevoi medicale, tineri sau vârstnici sau persoane cu dizabilități, tratamente care se fac la domiciliul pacientului, atât la externarea din spital, cât și în cazul pacienților cu afecțiuni cronice sau faze terminale.


Echipa noastră de înaltă calitate și pregătire profesională asigură asistență medicală specializată la domiciliul pacientului, urmând cu strictețe planul de îngrijire și tratament stabilit de medicul curant sau medicul de familie, adaptat pentru fiecare pacient. Totodată oferim informații și asistență de specialitate familiei, pentru asigurarea celor mai bune condiții de îngrijire a pacienților. Îndeplinirea acestor deziderate ne face o echipă complexă și completă formată din medici specialiști, asistenți medicali generaliști și infirmiere, personal medical specializat în îngrijirea și asistența medicală la domiciliu.


Pacienții, beneficiari ai îngrijirilor medicale la domiciliu sunt persoanele cu afecțiuni acute și / sau cronice având un nivel ridicat de dependență și o capacitate limitată de a se deplasa la o unitate sanitară în vederea asigurării îngrijirii în ambulatoriu recomandate de personalul medical.


Îngrijirea la domiciliu a pacienților se efectuează numai în baza indicațiilor și prescripției medicilor.